Joost Klein geeft opvallende hint: duidelijke boodschap voor het Eurovisie Songfestival!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080347 1jpg

Op de avond van zondag trad Joost Klein voor het eerst op na zijn diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival. Het podium van het Freshtival in Enschede was vanaf 20.45 uur een uur lang van hem, waar hij het publiek bedankte met de woorden “voor jullie liefde.”

Met een verkorte hardstyleremix van zijn Songfestival-nummer “Europapa” opende Klein zijn show. Hij verklaarde aan het begin van zijn optreden “Ik ben nu een internationale artiest, ik houd van jullie allemaal.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Tijdens zijn show heeft Klein met geen woord gerept over zijn diskwalificatie. Aan het einde van zijn optreden zei hij “Ik weet dat iedereen aan het wachten is tot ik iets verkeerds zeg, maar ik lach gewoon.”

“Mijn naam is Klein en je kunt me niet klein krijgen, ouwe.” Hij liet weten dat hij overdonderd was door de enthousiaste menigte.

Hij nam een moment van stilte terwijl het publiek juichte, klapte en floot. “Bedankt voor jullie liefde,” zei hij tegen zijn fans. “We hebben meer liefde nodig.”

Tijdens zijn optreden doorbrak Klein ook de stilte op zijn sociale media door op Instagram “Love always wins” te posten in zijn story, vergezeld van een blauw hartje.

Ondanks het feit dat hij verschillende keren een kortere versie van “Europapa” ten gehore bracht, zong hij het nummer niet compleet.

Hij voerde echter nummers zoals “Friesenjung,” “Droom Groot,” en “Wachtmuziek” op, samen met de introductie van drie nieuwe nummers.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Tijdens het evenement trok Joost Klein ook de aandacht met een opvallende outfit: een shirt van American Idol uit 2006. Deze keuze lijkt niet toevallig te zijn gemaakt.


Volgens specialist Max van den Broek, bekend van zijn analyse van hints uit “Wie is de Mol?”, zijn er interessante ontdekkingen gedaan.


“Het feit dat Joost een shirt droeg van American Idol 2006 is een interessante hint. Het winnende seizoen werd namelijk voorafgegaan door de deelname van de winnaar, Taylor Hicks, die in het voorgaande jaar meedeed maar niet won. Het jaar daarop won hij wel,” onthult Van den Broek.


“Zou dit betekenen dat Joost van plan is om volgend jaar opnieuw deel te nemen aan het Songfestival? Fans van het programma, blijf alert op hinten,”


Joost lijkt met deze actie te hinten op een eventuele terugkeer naar het Eurovisie Songfestival in 2025. Of dit werkelijkheid wordt, blijft voor nu nog onduidelijk. Een mogelijke deelname zou in ieder geval voor opschudding zorgen.

Rondom het podium waar Klein optrad, was het al zo’n 45 minuten voor zijn show vol. Hekken en beveiligers sloten het gebied af, aldus onze verslaggever ter plekke.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Bij het podium was ruimte voor ongeveer achtduizend mensen, terwijl het hele festival zo’n 30.000 bezoekers trok.

Om de drukte onder controle te houden, werden hekken geplaatst naast de tent en deze werden gesloten rond 21.00 uur. Vanuit de lucht hield de organisatie met behulp van drones de drukte in de gaten.

1. Zal dit betekenen wat velen denken?
2. Toch wel opvallend! Dit lijkt inderdaad een hint te zijn.
3. Dit zou natuurlijk zo maar eens een feit kunnen gaan worden.
4. Wellicht gaat dit toch de werkelijkheid worden straks.
5. Ik denk dat heel veel mensen dit willen weten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven