Loopt de carrière van Corrie Konings op zijn einde? ‘Het is de werkelijkheid’

WhatsApp Image 2024 05 20 at 155559jpg

Op dit moment ervaart Corry Konings moeilijkheden. De zangeres heeft voortdurende gedachten over haar eigen sterfelijkheid.

Corry Konings deelt haar grote angsten in een openhartig interview met Story. “Het is wel de realiteit,” zegt ze.

Corrie’s moeder overleed op 73-jarige leeftijd, en later dit jaar hoopt de zangeres zelf 73 te worden. Deze aanstaande verjaardag baart haar zorgen.

“Dat zit wel in mijn hoofd,” vertelt ze aan Story. “Ik weet dat ik er niet mee bezig moet zijn, want je moet jezelf niet gek maken. Je kan er stress door krijgen.”

Hoewel ze probeert er niet aan te denken, lukt dat niet altijd. “Ik kan niet goed loslaten. Aan de andere kant is het ook de realiteit. Ik word 73,” zegt ze.

“Het is toch een angst dat de dingen die je nu zo graag doet, dan niet meer gaan.” Corry vreest dat ze binnenkort ernstig ziek kan worden.

De zangeres probeert heel erg in het nu te leven en wil graag nog veel ondernemen met haar kinderen en kleinkinderen.

In 2007 was het overigens kantje boord voor Corry toen ze op de intensive care belandde met wat een verkramping in haar kransslagader leek te zijn.

“Nergens was een verstopping te zien. Ik moest vier uur blijven liggen en daarna mocht ik naar huis.” Achteraf bleek er helemaal geen verkramping te zijn. Het bleek vals alarm in huize Konings.


Met een positieve instelling wil Corry alle mogelijkheden van het leven ervaren en is ze dankbaar voor wat ze heeft. Toch is er een leegte in haar hart die alleen een nieuwe liefde kan vervullen.

1. Laten we hopen dat ze de innerlijke rust zal vinden.
2. Het is zeker de realiteit, maar het is van belang dat ze dit kan loslaten.
3. We wensen haar toe dat ze vrede in zichzelf zal vinden.
4. Voor haar voelen de dagen waarschijnlijk eindeloos lang aan.
5. Het lijkt me ondraaglijk om op deze manier te leven.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven