Wat medewerkers van McDonald’s niet eten: 4 gerechten die ze vermijden.

mcdo 1jpg

Ondanks de populariteit van de Big Mac biedt McDonald’s een breed scala aan andere gerechten aan, en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

McDonald’s medewerkers kennen de gerechten van binnen en van buiten, aangezien ze niet alleen de maaltijden bereiden, maar ze ook regelmatig zelf consumeren met personeelskorting.

Business Insider heeft gesproken met zowel huidige als voormalige medewerkers om te ontdekken welke gerechten zij liever links laten liggen. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis als een iconisch gerecht en is vooral geliefd tijdens de vastentijd, wanneer katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Zelfs voormalig president Trump genoot van de Filet-O-Fish en stond erom bekend twee visburgers tegelijk te bestellen, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen, die met Business Insider hebben gesproken, wordt dit gerecht niet erg gewaardeerd.

Volgens een voormalige medewerker uit Virginia is de Filet-O-Fish vooral populair bij oudere klanten vanwege de makkelijke kauwbaarheid, maar zelf is hij geen fan van de smaak. Een ander personeelslid beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota vermeldde dat hij meestal de gezondere opties op het menu vermijdt, zoals de salades.

Hij houdt niet van zoveel sla en groenten en merkt op dat de calorieëninname verrassend hoog is.

Bijvoorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider gemeld dat ze de kipburgers mijden, vanwege de hoeveelheid boter die erin zit, waardoor ze ongezonder zijn dan ze lijken.

Er werd door een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging aangegeven dat de nieuwe gerechten op het menu altijd vermeden worden en dat de voorkeur wordt gegeven aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Hoewel McDonald’s een gevarieerd menu bezit, zijn niet alle gerechten geliefd bij het personeel. Hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes spelen een rol bij de keuze van gerechten.

Het is van belang te realiseren dat smaakvoorkeuren variëren en wat de ene persoon lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.

Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven