Grote veranderingen in het weer verwacht deze week: Laten we hierop voorbereid zijn!

regen 1jpg

Indien je afgelopen weekend genoten hebt van de zon met een lekker drankje of een dagje strand, was dat zeker een waar genot!

De afgelopen dagen waren zonder twijfel zonnig en warm, wat velen naar buiten deed trekken om van het mooie weer te genieten.

Koester die prettige herinneringen, want volgens Weeronline zal het weer deze week drastisch veranderen.

Weeronline voorspelt: “Hoewel maandag en dinsdagochtend nog zonnig en droog zullen zijn, worden er in de middag buien verwacht.”

“Op maandag zullen er buien verspreid over het hele land zijn, terwijl ze op dinsdag naar verwachting beperkter zullen zijn tot het zuidwesten van het land.”

Tijdens deze buien bestaat er ook kans op onweer en windstoten, dus wees voorbereid op mogelijk intens weer.


In het zuidwesten blijven de temperaturen aangenaam rond de 21 graden, met lokale pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.


Vanaf woensdag wordt het iets koeler, met temperaturen rond de 19 graden overdag. ’s Nachts daalt het kwik naar verwachting tussen de 11 en 13 graden.


De rest van de week brengt wisselvallig weer met afwisseling tussen regenbuien en droge perioden waar de zon tevoorschijn komt.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven