Politie zoekt getuigen van beroving op oudere man in rolstoel in Breda

oudje 1jpg

Er vond een brutale beroving plaats op een 75-jarige man in een rolstoel op een rustige zaterdagmiddag in Breda.


Op de Langendijk werd de man benaderd door een jongeman met een vraag over de tijd nabij het Dr. Struykenplein.


Nadat ze een kort gesprek hadden gevoerd, gingen ze beiden hun eigen weg, althans zo leek het.


Maar even later voelde de oudere man plotseling twee handen rond zijn nek die zijn gouden kettingen grepen en wegrukten met kracht.


De dader, een jongeman, nam snel de benen en rende richting de Jacob Catsingel.


De man was erg geschrokken door het incident, vooral omdat hij onderweg was om bloemen te kopen voor Moederdag. De politie meldt dat hij striemen op zijn nek heeft van de aanval.

Er wordt informatie gegeven over de mogelijke verdachte, die wordt omschreven als een jonge man van ongeveer 17 à 18 jaar oud, met een lengte van ongeveer 1.80 meter, Noord-Afrikaans uiterlijk, zwart haar en een gladgeschoren gezicht.

Op het moment van de beroving droeg hij een zwarte spijkerbroek en een gestreept T-shirt. Het politiekorps raadt eenieder met meer informatie aan om zich te melden, in de hoop de dader snel te traceren en gerechtigheid te brengen voor het slachtoffer.

Verschrikkelijk! Hier kan je het signalement van de dader lezen:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven